Over ons

Ruim 18 jaar ervaring in zowel de particuliere sector als in bijvoorbeeld de infra en de bouw staan aan de basis van ons bedrijf. Wij bieden kwaliteit tegen een altijd aantrekkelijk tarief. Onze producten leveren wij vanuit onze zand en grindhandel in Doornspijk en ons werkterrein bevindt zich in een straal van 20 km rondom Nunspeet en Elburg. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht als u buiten ons werkgebied woont. Vraag dan naar de voorwaarden voor transport.

Duidelijk en snel
Bij ons bent u aan het juiste adres voor alle grond- en straatwerkzaamheden voor bijvoorbeeld uw tuin, de oprit, terrassen, paden en bedrijventerreinen. U krijgt één aanspreekpunt voor al uw werkzaamheden. Wij houden van duidelijkheid en u krijgt die van ons. Het advies is goed en sluit aan bij uw vraag en het werk is perfect.

Zandengrint.nl levert u het materiaal als u er voor kiest om zelf aan de slag te gaan. Wij kunnen alle voorkomende werkzaamheden ook voor u uitvoeren. U bepaalt wat u ons laat doen. Gaat u zelf aan het werk, dan kunt u bij ons ook de benodigde machines huren. Wij leveren u ook de machinist of chauffeur voor het besturen van de machines.

Wij zijn aangesloten bij Cumela Nederland, de branchevereniging voor specialisten in groen, grond en infra.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een offerte?
06 51 46 44 14
Zuiderzeestraatweg west 109
8085 AC, Doornspijk