Zand en grint

Alle producten worden bij u thuis of bij uw bedrijf bezorgd tegen een vast, laag tarief per vracht. Afhankelijk van de bestelling is dat losgestort of in big bags.

U kunt ook zelf uw bestelling afhalen bij ons depot in Doornspijk.

Lees meer

Grondwerk

Grondwerk is zwaar werk dat nauwkeurig moet gebeuren. In de bodem lopen leidingen, zitten diverse grondlagen en ligt vaak ook nog puin van een eerdere bebouwing.

Lees meer

Straatwerk

Onze vakkundige stratenmakers werken snel en betrouwbaar. Uw oprit moet er netjes uitzien en u wilt in uw tuin een recht terras waar uw tuinset kan staan. 

Lees meer

Al uw grondwerk en bestrating goed geregeld! 

Zandengrint.nl bundelt jarenlange ervaring in grondwerk verzorgen en straatwerk leggen met kennis en werkkracht. Bij ons krijgt u waar u om vraagt, altijd voor een scherpe prijs.

Snelle levering zand, grint en grondverbeteraars

Onze zand en grind producten komen uit eigen voorraad zodat wij u snel van dienst kunnen zijn. Wij leveren bij u thuis of op het bedrijf. Afhalen kan natuurlijk ook.  

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een offerte?
06 51 46 44 14
Zuiderzeestraatweg west 109
8085 AC, Doornspijk

Bekijk ons werk!

Uitgraven aanbouw

U ziet op tegen het grote werk en laat het liever aan een vakman over? Wij graven uw oprit, delen van het bedrijventerrein of uw tuin af, voeren onder andere puin af, verzorgen een stevige onderlaag en bestraten als u dat wilt. Snel, vakkundig en tegen een aantrekkelijke prijs. Hier ziet u het resultaat van het uitgraven voor een aanbouw. 

Aanleggen bestrating

Bestraten is nauwkeurig werk. Onze mensen weten hoe ze een straat moeten leggen. Zij werken al jaren in de infra en kennen de onderlagen. Daarom is een straat die door ons gelegd is, altijd strak, netjes en blijft deze stevig liggen. Wij werken onder andere met betonklinkers, gebakken sierbestrating en grind. Bij dit project werkten onze mensen volgens de tekening van de tuinarchitect. 

Complete tuinaanleg

Zandengrint.nl levert bestrating voor privégebruik en zakelijke toepassingen. Naast straatwerk kunnen wij ook sierbakken voor uw tuin maken en terrassen van duurzaam hardhout plaatsen. Een voorbeeld hiervan ziet u op deze foto’s.