Bekijk ons werk!

Uitgraven aanbouw

U ziet op tegen het grote werk en laat het liever aan een vakman over? Wij graven uw oprit, delen van het bedrijventerrein of uw tuin af, voeren onder andere puin af, verzorgen een stevige onderlaag en bestraten als u dat wilt. Snel, vakkundig en tegen een aantrekkelijke prijs. Hier ziet u het resultaat van het uitgraven voor een aanbouw. 

Aanleggen bestrating

Bestraten is nauwkeurig werk. Onze mensen weten hoe ze een straat moeten leggen. Zij werken al jaren in de infra en kennen de onderlagen. Daarom is een straat die door ons gelegd is, altijd strak, netjes en blijft deze stevig liggen. Wij werken onder andere met betonklinkers, gebakken sierbestrating en grind. Bij dit project werkten onze mensen volgens de tekening van de tuinarchitect. 


Complete tuinaanleg

Zandengrint.nl levert bestrating voor privégebruik en zakelijke toepassingen. Naast straatwerk kunnen wij ook sierbakken voor uw tuin maken en terrassen van duurzaam hardhout plaatsen. Een voorbeeld hiervan ziet u op deze foto’s. 

Bestrating dierenverblijf

Bij deze opdracht hebben wij een bestrating aangelegd. Met aan de voorzijde een oprit met gebroken puin. Als toplaag gebruikten wij rode mijnsteen. Ook bij deze klant hebben wij naar tevredenheid de nodige grondwerken verricht. 

Vloeistofkerende vloeren

Wij hebben hier grondverbetering toegepast. Daarnaast hebben wij ook een vloeistofdichte vloer ten behoeve van een wasplaats voor machines aangelegd. 


Gladheidbestrijding

Sneeuwruimen en zoutstrooien bij diverse bedrijven en particulieren uit Nunspeet, Hulshorst, Elburg, Doornspijk en omgeving.

Tuinaanleg 2 vrijstaande woningen Doornspijk

Bij dit project hebben wij het gehele buitenterrein op de schop gehad.

De nieuw gebouwde woningen moesten rondom circa 80 cm opgehoogd worden, met teelaarde, ophoogzand en onder de oprit menggranulaat. De bestrating hebben we uitgevoerd met oud gebakken waaltjes, gebakken dikformaatstenen, gebakken klinkerkeien en MBI Giga tegels.

De bestaande bomen hebben we gesnoeid om meer licht in de tuin te krijgen. Om het hoogte verschil met de buurman op te kunnen vangen hebben we daar een betonnen keerwand geplaatst.

Rondom de woningen hebben we grindpaden aangebracht op grindmatten. De beplanting hebben we samen met een schoolklas van het middelbaar beroepsonderwijs aangelegd, tevens hebben we een Elzensingel aangebracht achter in het weiland en Wilgenbomen langs de slootkant.

Om de het landelijke plaatje compleet te maken hebben we voor de woningen fruitbomen geplant met als omheining een gedeelte Meidoorn haag en het andere gedeelte gekloofd kastanje pen- gat hekwerk. De rest van de tuin hebben we omheind met gekloofde eikenpalen met schapengaas en op diverse plekken een beukenhaag.

Langs de voorzijde van het weiland hebben een nieuwe sloot gegraven zodat de perceelgrens weer goed zichtbaar is. Nadat alles geëgaliseerd is hebben we het geheel ingezaaid. Tevens hebben we bij de linker woning nog een houthok gemaakt van douglas.

Al met al een prachtige klus met tevreden opdrachtgevers.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een offerte?
06 51 46 44 14
Zuiderzeestraatweg west 109
8085 AC, Doornspijk